Tweemaal per jaar in februari en oktober, starten nieuwe cursussen schilderen met olieverf in 6 lessen. In kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 personen kunt u leren schilderen met olieverf. Een goede techniek is het halve werk. Olieverf is een prachtig materiaal waar je veel mee kunt. U leert hoe u er het beste mee kunt werken. Maar ook de basisprincipes over kleurgebruik, compositie en nog veel meer. U bepaalt zelf wat u gaat schilderen. Dat kan van alles zijn: een vakantiefoto, een stadsgezicht of een foto van uw hond, of misschien zelfs wel een portret.

Omdat de groepen zo klein zijn is de persoonlijke aandacht groot. Of u voor het eerst schildert of al wat langer bezig bent maakt dan ook niet uit. U krijgt van Annemiek, die is opgeleid aan de Wackers  Academie in Amsterdam, les op maat.

Koffie en thee is inbegrepen. U zorgt zelf voor het materiaal. Desgewenst kunt u een materiaallijst toegestuurd krijgen of persoonlijk advies ontvangen over wat u het best gebruiken kunt. Ezels, tafels en stoelen zijn aanwezig.

De kosten bedragen € 140,- voor 6 lessen. 

De cursus schilderen wordt gegeven in het atelier van Annemiek bij Mono Art Supplies, Nijverheidsweg Noord 90 in Amersfoort.

Als de Coronamaatregelen het toelaten, start in oktober van dit jaar de volgende serie lessen:

maandag     van 13.30u tot 16.00u
dinsdag        van 13.30u tot 16.00u  
woensdag    van  9.30u tot 12.00u
                       van 19.30u tot 22.00u
donderdag   van 13.30u tot 16.00u
Er is heel beperkt plaats. Wilt u evt. op de wachtlijst dan kunt u een berichtje sturen. De woensdagavond heeft al een lange wachtlijst, die is gesloten. Voor meer informatie kunt u bellen 06-49728192 of u kunt reageren via deze site.