In februari start een nieuwe cursus schilderen met olieverf in 6 lessen. In kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 personen kunt u leren schilderen met olieverf. Een goede techniek is het halve werk. Olieverf is een prachtig materiaal waar je veel mee kunt. U leert hoe u er het beste mee kunt werken. Maar ook de basisprincipes over kleurgebruik, compositie en nog veel meer. U bepaalt zelf wat u gaat schilderen. Dat kan van alles zijn: een vakantiefoto, een stadsgezicht of een foto van uw hond, of misschien zelfs wel een portret.

Omdat de groepen zo klein zijn is de persoonlijke aandacht groot. Of u voor het eerst schildert of al wat langer bezig bent maakt dan ook niet uit. U krijgt van Annemiek, die is opgeleid aan de Wackers  Academie in Amsterdam, les op maat.

Koffie en thee is inbegrepen. U zorgt zelf voor het materiaal. Desgewenst kunt u een materiaallijst toegestuurd krijgen of persoonlijk advies ontvangen over wat u het best gebruiken kunt. Ezels, tafels en stoelen zijn aanwezig.

De kosten bedragen € 140,- voor 6 lessen. 

De cursus schilderen wordt gegeven in het atelier van Annemiek bij Mono Art Supplies, Nijverheidsweg Noord 90 in Amersfoort.

maandag     van 13.30u tot 16.00u VOL
dinsdag        van 13.30u tot 16.00u  VOL
woensdag    van  9.30u tot 12.00u VOL
                       van 19.30u tot 22.00u VOL
donderdag   van 13.30u tot 16.00u VOL